Werkwijze

TROUWFOTOGRAFIE

Met mijn foto's wil ik het verhaal vertellen van jullie dag, waarin ik alle waardevolle momenten vang. Waardoor je elke keer als je naar de foto's kijkt, weer even terug wordt gebracht naar dat ene moment. Tijdens de bruiloft leg ik jullie dag daarom precies zo vast zoals jullie de dag beleven, zonder iets te regisseren.

Alle foto’s worden bewerkt en in hoge resolutie geleverd. De levering gaat digitaal via een persoonlijke online gallery met wachtwoord en de mogelijkheid om de foto’s te downloaden en te delen met vrienden en familie.

Om elk bruidspaar persoonlijke aandacht en de beste kwaliteit te bieden fotografeer ik een maximaal aantal bruiloften per jaar.

Trouwreportage

Vanaf €1700

Trouwreportages starten vanaf €1700,- voor 6 uur fotografie. Extra uren kunnen jullie altijd bijboeken. Al mijn pakketten zijn inclusief:

Minimaal 400 foto's in hoge resolutie (bij 6 uur fotografie)
Binnen een week een preview
Een persoonlijke online gallery met de mogelijkheid om de foto’s te delen met vrienden en familie
Een album (20x20 cm)
Een digitaal boekje met al mijn tips
Een kennismakingsgesprek
Reiskosten in Nederland

Wil je graag meer informatie? Vraag dan mijn digitale brochure aan.

FINE ART ALBUMS + PRINTS

OMDAT DE FOTO'S DAN ECHT TOT LEVEN KOMEN

Ontvang bij je aanvraag mijn tips voor de mooiste trouwfoto’s.

Willen jullie weten of jullie datum nog beschikbaar is en mijn digitale brochure graag ontvangen, stuur me dan een berichtje via het contactformulier. Ook is het mogelijk om een kennismakingsgesprek te plannen zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en jullie dag kunnen bespreken. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Bruidsfotograaf Haarlem Bruidsfotograaf Haarlem
PREV.

LIEVE WOORDEN


“De emoties zijn zo goed en mooi in beeld gebracht. Wij waren al fan van Wickie's foto's die we voorbij zagen komen op social media. En toch, toen we alle foto's ontvingen, waren nog blijer met onze keuze. Het zijn prachtige beelden geworden die het verhaal vertellen van onze bruiloft."

- Bart + Romi

LIEVE WOORDEN


Wickie is een hele fijne fotograaf, ze weet de sfeer perfect te vangen en maakt foto’s van het moment.

Een traan, een kus, een omhelzing, Wickie legt de momenten vast zoals ze echt zijn en weet die op een of andere manier allemaal te vangen. Wij zijn heel erg blij met onze foto’s en kunnen op deze manier nog heel lang van onze bruiloft nagenieten. Ik zou Wickie zeker aanbevelen!

- V + I

LIEVE WOORDEN

"
Wij hebben Wickie na een lange online zoektocht gevonden en waren gelijk verliefd op haar stijl; documentaire, niet gekunsteld, oprecht en persoonlijk. Dat is ook wat je krijgt als je met haar werkt, met de toevoeging van extreem vrolijk, meedenkend en hard werkend. Ze heeft onze dag perfect vastgelegd. Wickie is overal bij, legt alles perfect vast maar is nooit ‘aanwezig’. Een heel fijne combinatie. We kregen achteraf zelfs van onze gasten te horen wat een ontzettende leuke fotograaf wij in de arm genomen hadden. Alleen maar complimenten."

- Daan + Anne-Fleur

NEXT