Ik ben Wickie

36 jaar en woon in Haarlem samen met Justin en ons zoontje Bodhi. Naast fotografie breng ik graag tijd door met mijn gezin, mijn familie en de mensen die mij dierbaar zijn. Daarnaast ben ik gek op alles wat met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft.

Over Wickie Fotografie

Vanuit mijn liefde voor fotografie is Wickie Fotografie ontstaan. Alles wat ik het liefste doe komt hierin terug. Het fotograferen, ondernemen, mijn ideeën en creativiteit kwijt kunnen, mensen een fijn gevoel geven en jullie blij maken met mijn foto’s. Foto’s die met de tijd steeds meer waard worden. Het is een eer om zulke belangrijke momenten vast te mogen leggen. Ik doe dit dan ook met grote zorg en aandacht.

Mijn Stijl

Als ik mijn stijl in één woord zou omschrijven dan zou dat ‘echt’ zijn. Het verhaal van jullie dag vastgelegd zoals het is en zoals jullie echt zijn. De echte emoties, de kleine en de grote momenten. Daarnaast leg ik ook graag de details vast.

Met mijn foto's wil ik het verhaal vertellen van jullie dag, waarin ik alle waardevolle momenten vang. Momenten die met de tijd steeds meer waard worden. Momenten van jullie samen en van alle dierbare mensen om jullie heen waarmee jullie de liefde vieren. Zodat jullie de dag voor altijd kunnen herbeleven. Dit is waar ik het voor doe.

Bruiloften

Ik ben gespecialiseerd in het vastleggen van bruiloften en ben beschikbaar door heel Nederland.

Past mijn fotografie en de stijl die ik omschrijf bij jullie? En wil je graag meer weten over mijn manier van werken? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier of via wickie@wickiefotografie.nl en dan stuur ik jullie mijn digitale brochure toe. Ook kunnen we een een keer afspreken om elkaar beter te leren kennen en jullie plannen te bespreken. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten.

liefs, Wickie

0 Jaar ervaring
0 Bruiloften gefotografeerd
0 Foto's gemaakt

LIEVE WOORDEN

Wickie is een erg prettige en leuke fotograaf waarbij we ons direct op ons gemak voelde. Iets wat wij heel belangrijk vinden bij een fotograaf. Haar werkwijze is te omschrijven als ontspannen, maar tegelijkertijd weet ze erg goed wat de beste foto’s oplevert.

De foto’s zijn echt prachtig geworden. Met het resultaat zijn wij dan ook dik tevreden en wij raden haar zeker aan!

Maaike + Reinout