Met zijn tweeën trouwen op een mooie plek in een intieme setting

Wat is een Elopement?

“Elope” betekent weglopen. Vroeger werd de term gebruikt als mensen wegliepen om stiekem met zijn tweeën te trouwen. Tegenwoordig is dit niet meer de reden waarom er wordt gekozen voor een elopement en komt het steeds vaker voor om met zijn tweeën te trouwen op een mooie plek in een intieme setting. Dit kan alleen met zijn tweeën, de ambtenaar en de fotograaf, maar jullie kunnen natuurlijk ook een klein groepje vrienden en familie meenemen.

Waarom kiezen voor een elopement?

- Het is heel intiem
- Je hoeft met niemand rekening te houden en kunt het precies zo doen als jullie zelf willen.
- Het is een avontuur wat jullie samen beleven en nooit meer zullen vergeten.
- Door het vast te laten leggen door een fotograaf kun je het achteraf toch nog delen met vrienden en familie. Ook zou je bij thuiskomst nog een feest kunnen geven om het te vieren.

Welke plekken zijn geschikt voor een elopement?

Een elopement kan overal plaatsvinden. Bijvoorbeeld op een plek die veel voor jullie betekent, in de stad, op het strand, op een berg, bij een waterval of in het bos. Alles kan! Landen en steden waar je bijvoorbeeld aan zou kunnen denken zijn, IJsland, Schotland, Santorini, Venetië, Parijs of Marokko.

Het gaat er uiteindelijk om dat jullie de dag van jullie dromen beleven. Laat je niet beïnvloeden door anderen of door wat je denkt dat hoort en kies voor een bruiloft zoals jullie dat willen.

Een elopement plannen in het buitenland? Ik help jullie graag!

Reizen en het ontdekken van nieuwe plekken geeft mij een onbeschrijfelijk gevoel. Mijn vader komt uit Griekenland en als kind heb ik elk jaar reizen gemaakt door Europa met als eindbestemming Griekenland. Tijdens mijn studie heb ik een half jaar in Parijs gewoond en na mijn studie begon ik ook lange reizen te maken door Thailand, Maleisië, Borneo, Indonesië, Centraal Amerika, Marokko, Tanzania, India en IJsland.

Naast reizen zit plannen ook in mijn bloed. Voordat ik voor mezelf begon als fotograaf ben ik vijf jaar eventmanager geweest bij een evenementenbureau. Om reizen, organiseren en het fotograferen met elkaar te combineren is wat ik het allerliefste doe.

Elopements & Destination Weddings

Vanaf €1950

Elopements en destination weddings beginnen bij €1950. Dit is inclusief:

- 6 uur fotografie
- Minimaal 300 + foto’s
- Een preview
- Een online gallery
- Een basis album 20x20, 30 pagina's
- Reis- en verblijfskosten binnen Europa

Het pakket is naar wens uit te breiden. Vraag mijn digitale brochure aan voor meer informatie.

Als je denkt dat een elopement misschien iets voor jullie, maar nog niet precies weten hoe en waar? Ik help jullie graag bij het plannen en het uitzoeken van de perfecte locatie voor jullie elopement! Wil je up-to-date blijven van mijn reisplannen, bekijk dan hieronder mijn reisdata.

TRAVEL DATES 2019

JULI

Lago di Braies, Italië

JULI

Venetië, Italië

AUGUSTUS

Santorini, Griekenland