Werkwijze

BRUIDSFOTOGRAFIE

Met mijn foto's wil ik het verhaal vertellen van jullie dag, waarin ik alle waardevolle momenten vang. Waardoor je elke keer als je naar de foto's kijkt, weer even terug wordt gebracht naar dat ene moment. Tijdens de bruiloft leg ik jullie dag daarom precies zo vast zoals jullie de dag beleven, zonder iets te regisseren.

Alle foto’s worden bewerkt en in hoge resolutie geleverd. De levering gaat digitaal via een persoonlijke online gallery met wachtwoord en de mogelijkheid om de foto’s te downloaden en te delen met vrienden en familie.

Om elk bruidspaar persoonlijke aandacht en de beste kwaliteit te bieden fotografeer ik een maximaal aantal bruiloften per jaar.

Basispakket

Vanaf €1350

Omdat elke bruiloft uniek is bied ik verschillende pakketten aan. Mijn basispakket begint bij €1350,- voor 6 uur fotografie. Al mijn pakketten zijn inclusief:

- Minimaal 300 + foto’s (bij 6 uur fotografie)
- Een preview
- Een persoonlijke online gallery
- Een basis album
- Een digitaal boekje met al mijn tips
- Een kennismakingsgesprek

Vraag mijn digitale brochure aan voor meer informatie.

FINE ART ALBUMS + PRINTS

OMDAT DE FOTO'S DAN ECHT TOT LEVEN KOMEN

Foto’s komen pas echt tot leven in een mooi, tastbaar album. Je beleeft de dag héél even opnieuw elke keer wanneer je het album openslaat. Ook een heel mooi en waardevol cadeau om te geven aan jullie familie. Ik werk samen met de beste leverancier in Nederland op het gebied van trouwalbums. De albums worden met de hand gemaakt, gedrukt op fine art papier en er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen. Vraag mijn digitale brochure aan voor meer informatie en prijzen.

Trouwen in het buitenland

DESTINATION WEDDINGS + ELOPEMENTS

Gaan jullie trouwen in het buitenland of willen jullie een elopement plannen? Elopements en destination weddings beginnen bij €1950. Dit is inclusief:

- 6 uur fotografie
- Minimaal 300 + foto’s
- Een preview
- Een online gallery
- Een basis album 20x20, 30 pagina's
- Reis- en verblijfskosten binnen Europa

Benieuwd naar wat een elopement is en of het misschien bij jullie past? Lees op deze pagina wat een elopement inhoudt en hoe ik jullie daarbij zou kunnen helpen.

Wil je up-to-date blijven van mijn reisplannen, bekijk dan op deze pagina mijn reisdata.

Trouwfotograaf Haarlem

Ontvang bij je aanvraag mijn tips voor de mooiste trouwfoto’s

Willen jullie mijn brochure graag ontvangen, stuur me dan een berichtje via het contactformulier. Ook is het mogelijk om een kennismakingsgesprek te plannen zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

PREV.

LIEVE WOORDEN


“Wij waren al fan van Wickie's foto's die we voorbij zagen komen op social media. Tijdens de ceremonie hebben we niet eens gemerkt dat Wickie er bij was, je bent tenslotte bezig met hele andere dingen. En toch, achteraf toen we de foto's ontvingen, zagen we dat ze er wel was.
En hoe. Wat een mooie momentopnames zijn het. We kunnen er geen andere bewoording voor vinden. De foto's zijn gemaakt echt zoals ze zijn, hoe het op dat moment was. De emoties zijn zo goed en mooi in beeld gebracht. En om niet te vergeten de hele gedetailleerde foto's van kleine accenten die er tussen zaten. We wisten dat we de juiste keuze hadden genomen om Wickie als onze bruidsfotograaf in te huren. We wisten dat het goed zat. En toch, toen we alle foto's ontvingen, waren nog blijer met onze keuze. Het zijn prachtige plaatjes geworden die het verhaal vertellen van onze bruiloft.
Wickie is een lieve meid die meedenkt, heel creatief is en heel flexibel. We zijn ontzettend blij dat zij onze dag heeft vastgelegd en bevelen haar daarom van harte aan bij een ieder die de echte emoties van hun mooie dag graag wilt laten vastleggen door een professional.”

- Bart + Romi

LIEVE WOORDEN

"
Wij hebben Wickie na een lange online zoektocht gevonden en waren gelijk verliefd op haar stijl; documentaire, niet gekunsteld, oprecht en persoonlijk. Dat is ook wat je krijgt als je met haar werkt, met de toevoeging van extreem vrolijk, meedenkend en hard werkend. Ze heeft enorm veel foto’s gemaakt en onze dag perfect vastgelegd. Wickie is overal bij, legt alles perfect vast maar is nooit ‘aanwezig’. Een heel fijne combinatie. We kregen achteraf zelfs van onze gasten te horen wat een ontzettende leuke fotograaf wij in de arm genomen hadden. Alleen maar complimenten.

Vanaf de intake, de testshoot tot het maken van het album dacht Wickie goed mee en we kunnen dan ook niet anders dan haar van harte aanbevelen. “

- Daan + Anne-Fleur

LIEVE WOORDEN


Wickie is een hele fijne fotograaf, ze weet de sfeer perfect te vangen en maakt foto’s van het moment.

Een traan, een kus, een omhelzing, Wickie legt de momenten vast zoals ze echt zijn en weet die op een of andere manier allemaal te vangen. Wij zijn heel erg blij met onze foto’s en kunnen op deze manier nog heel lang van onze bruiloft nagenieten. Ik zou Wickie zeker aanbevelen!

- V + I

LIEVE WOORDEN


Lieve Wickie je bent een topper!

Lief, spontaan en goede communicatie. Zodra wij onze eerste kennismaking hadden voelde het al goed. Op de dag zelf voelden we ons ook echt op ons gemak alsof we je al jaren kenden.

Het zijn zulke mooie foto’s geworden. Ik raad je aan iedereen aan! Heel erg bedankt voor alles!

- J + C

LIEVE WOORDEN


Wickie is een fantastische fotografe!

Ze is enorm meedenkend en heel prettig om mee te werken. Wij zijn ontzettend blij met onze trouwfoto’s die ze heeft gemaakt. En raden haar dan ook zeker aan!

- Ilona + Jeffrey

NEXT