Werkwijze

BRUIDSFOTOGRAFIE

Met mijn foto's wil ik het verhaal vertellen van jullie dag, waarin ik alle waardevolle momenten vang. Waardoor je elke keer als je naar de foto's kijkt, weer even terug wordt gebracht naar dat ene moment. Tijdens de bruiloft leg ik jullie dag daarom precies zo vast zoals jullie de dag beleven, zonder iets te regisseren.

Alle foto’s worden bewerkt en in hoge resolutie geleverd. De levering gaat digitaal via een persoonlijke online gallery met wachtwoord en de mogelijkheid om de foto’s te downloaden en te delen met vrienden en familie.

Om elk bruidspaar persoonlijke aandacht en de beste kwaliteit te bieden fotografeer ik een maximaal aantal bruiloften per jaar.

Basispakket
Vanaf €1250

Omdat elke bruiloft uniek is bied ik verschillende pakketten aan. Mijn basispakket begint bij €1250,- voor 6 uur fotografie. Al mijn pakketten zijn inclusief:

- Minimaal 300 + foto’s (bij 6 uur fotografie)
- Een preview
- Een persoonlijke online gallery
- Een basis album
- Een digitaal boekje met al mijn tips
- Een kennismakingsgesprek

Vraag mijn digitale brochure aan voor meer informatie.

FINE ART ALBUMS + PRINTS

OMDAT DE FOTO'S DAN ECHT TOT LEVEN KOMEN

Foto’s komen pas echt tot leven in een mooi, tastbaar album. Je beleeft de dag héél even opnieuw elke keer wanneer je het album openslaat. Ook een heel mooi en waardevol cadeau om te geven aan jullie familie. Ik werk samen met de beste leverancier in Nederland op het gebied van trouwalbums. De albums worden met de hand gemaakt, gedrukt op fine art papier en er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen. Vraag mijn digitale brochure aan voor meer informatie en prijzen.

Trouwen in het buitenland
DESTINATION WEDDINGS + ELOPEMENTS

Gaan jullie trouwen in het buitenland of willen jullie een elopement plannen, laat het me weten en ik zal voor jullie een offerte op maat maken.

Benieuwd naar wat een elopement is en of het misschien bij jullie past? Lees op deze pagina wat een elopement inhoudt en hoe ik jullie daarbij zou kunnen helpen.

Wil je up-to-date blijven van mijn reisplannen, bekijk dan op deze pagina mijn reisdata. Wie weet kruizen onze paden elkaar.

Trouwfotograaf Haarlem

Ontvang bij je aanvraag mijn tips voor de mooiste trouwfoto’s

Willen jullie mijn brochure graag ontvangen, stuur me dan een berichtje via het contactformulier. Ook is het mogelijk om een kennismakingsgesprek te plannen zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

PREV.

LIEVE WOORDEN


Lieve Wickie je bent een topper!

Lief, spontaan en goede communicatie. Zodra wij onze eerste kennismaking hadden voelde het al goed. Op de dag zelf voelden we ons ook echt op ons gemak alsof we je al jaren kenden.

Het zijn zulke mooie foto’s geworden. Ik raad je aan iedereen aan! Heel erg bedankt voor alles!
- J + C

LIEVE WOORDEN


Wickie is een fantastische fotografe!

Ze is enorm meedenkend en heel prettig om mee te werken. Wij zijn ontzettend blij met onze trouwfoto’s die ze heeft gemaakt. En raden haar dan ook zeker aan!
- Ilona + Jeffrey

LIEVE WOORDEN


Wickie is een hele fijne fotograaf, ze weet de sfeer perfect te vangen en maakt foto’s van het moment.

Een traan, een kus, een omhelzing, Wickie legt de momenten vast zoals ze echt zijn en weet die op een of andere manier allemaal te vangen. Wij zijn heel erg blij met onze foto’s en kunnen op deze manier nog heel lang van onze bruiloft nagenieten. Ik zou Wickie zeker aanbevelen!
- V + I
NEXT