Over Mij

Hi, ik ben Wickie

Ik ben 33 jaar en woon in Haarlem samen met mijn vriend Justin. Naast fotografie ben ik ook gek op mijn familie, yoga, documentaires kijken, de wereld rondreizen en duiken (ik wil heel graag een keer duiken met een whale shark). Het liefst neem ik mijn camera overal mee naar toe.


Als ik mijn stijl in één woord zou omschrijven dan zou dat ‘echt’ zijn. Het verhaal van jullie dag vastgelegd zoals het is, de echte momenten en echte emoties.

Over Wickie Fotografie

Vanuit mijn liefde voor fotografie en ondernemen is Wickie Fotografie ontstaan. Alles wat ik het liefste doe komt hierin terug. Het fotograferen, zelfstandig ondernemen, mijn ideeën en creativiteit kwijt kunnen, mensen een fijn gevoel geven, perfecte service bieden en jullie blij maken met mijn foto’s. Foto’s die met de tijd steeds meer waard worden. Het is een eer om zulke belangrijke momenten vast te mogen leggen. Ik doe dit dan ook met grote zorg en aandacht.

Mijn Stijl

Met mijn foto's wil ik het verhaal vertellen van jullie dag, waarin ik alle waardevolle momenten vang. Dat is wat ik het mooiste vind aan fotograferen. Alles vastleggen zoals het is en zoals jullie echt zijn. De echte emoties, de kleine en de grote momenten. Daarnaast leg ik ook graag de details vast.

Bruiloften & Shoots

Ik ben gespecialiseerd in het vastleggen van intieme bruiloften en ben beschikbaar door heel Nederland. Naast bruiloften ben ik ook te boeken voor een portret-, couple- of gezinsshoot.

Past mijn fotografie en de stijl die ik omschrijf bij jullie? En wil je graag meer weten over mijn manier van werken? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier en dan stuur ik jullie mijn digitale wedding brochure toe. Ook is ahet mogelijk om een kennismakingsgesprek te plannen om elkaar beter te leren kennen. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten.

liefs, Wickie

LIEVE WOORDEN

Wickie is een erg prettige en leuke fotograaf waarbij we ons direct op ons gemak voelde. Iets wat wij heel belangrijk vinden bij een fotograaf. Haar werkwijze is te omschrijven als ontspannen, maar tegelijkertijd weet ze erg goed wat de beste foto’s oplevert. De shoot was daardoor erg leuk en gezellig.

De foto’s zijn echt prachtig geworden. Met het resultaat zijn wij dan ook dik tevreden en wij raden haar zeker aan!

Maaike + Reinout